Ευχαριστήριο και κάλεσμα από τον Ηλία Κανελλάκη

Πέμπτη, 30 Μάιος 2019 12:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστήριο και κάλεσμα από τον Ηλία Κανελλάκη

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Π. Τατούλη,  κ. Ηλίας Κανελλάκης, απευθύνει ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσοι τον στήριξαν στον α’ γύρο των περιφερειακών εκλογών, ενώ απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή των εκλογέων στη νέα εκλογική διαδικασία της Κυριακής 2/6.

Ειδικότερα, αναφέρει τα εξής:

«Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, που για τρίτη συνεχόμενη φορά σταθήκατε στο πλευρό μου και με τιμήσατε με τη ψήφο σας.

Η εμπιστοσύνη και η στήριξη σας με γεμίζει με δύναμη και με ωθεί να συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να παλεύω για το καλό του τόπου μας.  

Η νέα Πελοπόννησος στάθηκε ψηλά στη Λακωνία. Όλα αυτά τα χρόνια μιλήσαμε με το έργο μας, τη διαδρομή μας και την αποδεδειγμένη αγάπη για τον τόπο μας.

Όλοι μαζί ενωμένοι στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τα δίκαια και τις αγωνίες των πολιτών της Λακωνίας, με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό.  

Φίλες και φίλοι,

Η μοναδική μας έγνοια είναι το συμφέρον του τόπου μας και των ανθρώπων μας.

Ζητούμε ευθέως, υπευθύνως και χωρίς πολιτικά χρώματα, τη συνειδητή ψήφο σας στην επαναληπτική ψηφοφορία της ερχόμενης Κυριακής, 2 Ιουνίου 2019.

Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

Με εκτίμηση
Ηλίας Κανελλάκης»

 
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti