«Την Κυριακή η Σπάρτη θα γυρίσει σελίδα και θα φύγει γρήγορα μπροστά»

Δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα

Τρίτη, 28 Μάιος 2019 19:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Την Κυριακή η Σπάρτη θα γυρίσει σελίδα και θα φύγει γρήγορα μπροστά»

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του Δήμου μας που στήριξαν τον Συνδυασμό μας! Την Κυριακή η Σπάρτη θα γυρίσει σελίδα και θα φύγει γρήγορα μπροστά!» αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Πέτρος Δούκας, για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών στον Δήμο Σπάρτης, που τον οδηγεί στη δεύτερη Κυριακή (2/6) της εκλογικής μάχης κόντρα στον Στ. Αργειτάκο.

Ο κ. Δούκας προσθέτει: «Και αυτό θα γίνει συστρατεύοντας όλες τις δυνάμεις της, όλους τους δημότες, όλες τις παρατάξεις, μαζί με τις δικές μας γνώσεις, την διεθνή εμπειρία μας και τις σχέσεις μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Κανένας δεν περισσεύει σε αυτή τη προσπάθεια!

Όποιος νέος ή νέα από 15 έως 85 χρονών έχει όρεξη να προσφέρει, θα βρει μαζί μας μεγάλα περιθώρια δράσης και δημιουργίας για το κοινό καλό!

Σας χρειαζόμαστε όλους!

Την Κυριακή κανείς να μην απέχει!

Για τη Σπάρτη, το Δήμο που μας ΑζίΖει»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti