Εύσημα ΕΣΕΕ στον Εμπορικό Σπάρτης για το Open Mall!

Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 17:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εύσημα ΕΣΕΕ στον Εμπορικό Σπάρτης για το Open Mall!

Ανάμεσα στα 59 εγκριθέντα σχέδια που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της δράσης «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομίας 2014-2020» συμπεριλήφθηκε η πρόταση για τη δημιουργία «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) Σπάρτης», συνολικού προϋπολογισμού 1.814.991,50 ευρώ. Η πρόταση είχε υποβληθεί μετά από το μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ Δήμου Σπάρτης και του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018. Αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι ότι η σπαρτιατική πρόταση εγκρίθηκε ως η 7η καλύτερη στη χώρα!

Για την παραπάνω διάκριση, ο πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης, έλαβαν την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή από την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ): «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ και εμείς προσωπικά, σας μεταφέρουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την έγκριση του openmall της πόλης σας, που αποτελεί μια ακόμη επισφράγιση του πολύπλευρου έργου που τόσο ο Σύλλογος όσο και εσείς επιτελείτε για την αναβάθμιση της τοπικής αγοράς σας» αναφέρει

Η επιτυχία αυτή, εκτός από προσωπική καταξίωση, αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση του αξιόλογου δυναμικού συνδικαλιστών που διαθέτει η πυραμίδα μας, οι οποίοι δεν κάνουν πίσω στα τόσα προβλήματα και έχουν το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Η ΕΣΕΕ χαίρεται ιδιαίτερα με την επιτυχημένη προσπάθειά σας και να είστε βέβαιοι ότι θα είναι δίπλα σας για την επιτυχία του εγχειρήματός σας, καθώς έχουμε τη βεβαιότητα ότι τα openmalls θα είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας απέναντι στην κρίση, στις μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις και στον ανταγωνισμό που υφιστάμεθα από αυτές».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα