Με στόχο την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση για τον σακχαρώδη διαβήτη (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 14:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με στόχο την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση για τον σακχαρώδη διαβήτη (ΦΩΤΟ)

Την Τετάρτη (22/5) η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας Σπάρτης (ΤΟΜΥ) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων του Γ.Ν. Σπάρτης και τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Νομού Λακωνίας, πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα στη Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης, για τον σακχαρώδη διαβήτη. Κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του πληθυσμού από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της νόσου.

Οι συμμετέχοντες αγκάλιασαν με ξεχωριστό ενδιαφέρον την εκδήλωση, θέτοντας ερωτήσεις στους επαγγελματίες υγείας και επισημάνθηκε η ανάγκη για περαιτέρω δράσεις που αφορούν την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας.

Την Τρίτη (21/5) έλαβε χώρα δράση για τον σακχαρώδη διαβήτη στην 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Σπάρτης.

Το διήμερο δράσεων διοργάνωσε η 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Γ.Ν. Σπάρτης & τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Νομού Λακωνίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα