Υπαίθριους χώρους στάθμευσης για ενοικίαση αναζητά ο Δ. Σπάρτης

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Τετάρτη, 22 Μάιος 2019 15:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υπαίθριους χώρους στάθμευσης για ενοικίαση αναζητά ο Δ. Σπάρτης

Ο Δήμος Σπάρτης ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής  για την ενοικίαση κατάλληλων χώρων (έως 12), που θα χρησιμοποιηθούν ως υπαίθριοι  χώροι στάθμευσης οχημάτων προς εξυπηρέτηση των δημοτών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε προθεσμία 20 ημερών από την τελευταία δημοσίευση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το Δήμο, δηλαδή έως και τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019.

Η προσφορά ενδιαφέροντος κατατίθεται σε φάκελο, ο οποίος συνοδεύεται από αίτηση συμμετοχής στη δημοπρασία, στο Πρωτόκολλο του Δήμου Σπάρτης (Ευαγγελιστρίας 85 – 87), προκειμένου να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου.

Οι προϋποθέσεις, τα κριτήρια αξιολόγησης και περαιτέρω πληροφορίες αναγράφονται στη διακήρυξη, όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης (www.sparti.gov.gr ).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα