Μόνο για κάτοικους του εξωτερικού η παράταση στο Κτηματολόγιο

Για τους διαμένοντες στην Ελλάδα η διορία εκπνέει στις 24 Μαΐου

Τρίτη, 21 Μάιος 2019 19:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μόνο για κάτοικους του εξωτερικού η παράταση στο Κτηματολόγιο

Σύγχυση προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες οι ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων σχετικά με την παράταση στη διαδικασία κτηματογράφησης για περιοχές του νομού Λακωνίας. Επισημαίνεται ότι με απόφαση που έλαβε στις 15/5/2019 το Διοικητικό Συμβούλιο του «Κτηματολογίου» παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δήλωσης κτηματογράφησης για περιοχές της Λακωνίας, μόνο για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο, μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου 2019.

Για τους κατοίκους εσωτερικού, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δήλωσης κτηματογράφησης είναι επίσημα, μέχρι στιγμής, η Παρασκευή 24 Μαΐου 2019. Σύμφωνα με νομικές πηγές που ενημέρωσαν τον «Λακωνικό Τύπο», ωστόσο, ενδέχεται να δοθεί και νέα παράταση για τους διαμένοντες στη Ελλάδα έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, εφόσον κάτι τέτοιο προβλέπει ο Νόμος. Παρ’ όλα αυτά, αν και εφόσον ληφθεί απόφαση για νέα διορία, θα υπάρξουν ανακοινώσεις από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και το «Ελληνικό Κτηματολόγιο».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα