Απόψε το βράδυ συνέντευξη του Πέτρου Δούκα στο Ionian channel

Τρίτη, 21 Μάιος 2019 13:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απόψε το βράδυ συνέντευξη του Πέτρου Δούκα στο Ionian channel

Απόψε Τρίτη (21/5) και ώρα 9:00 μμ παρακολουθήστε μεγάλη συνέντευξη του υποψήφιου δημάρχου Σπάρτης κ. Πέτρου Δούκα στον τηλεοπτικό σταθμό Ionian channel.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Σπάρτη Δήμος Που Μας ΑξίΖΕΙ" αναφέρεται στο όραμα και το στοχευμένο πρόγραμμά του για τον Δ. Σπάρτης, τις άμεσα εφαρμόσιμες δράσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την τουριστική και πολιτιστική άνθηση, ενώ αναπτύσσει τις θέσεις του για την επόμενη ημέρα που θα βγάλει τον Δήμο Σπάρτης από την αφάνεια και θα τον οδηγήσει στους δρόμους της πραγματικής ανάπτυξης, βάσει τεκμηριωμένου πλάνου και πολιτικών, που δεν εξαντλούνται σε λόγους και προεκλογικές υποσχέσεις.

Για μια ακόμα φορά δεν κρύβει τη μεγάλη αγάπη του και τις αστείρευτες γνώσεις του για την ιστορία της Αρχαίας Σπάρτης.

Μην χάσετε τη συνέντευξη του Π. Δούκα απόψε Τρίτη 21/5 και ώρα 9:00 στη συχνότητα του Ionian channel

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα