Ο «Σπαρτιάτης» της πολιτικής στον δρόμο για την πόλη της καρδιάς του

Ο Π. Δούκας συνδυάζει τα συστατικά της επιτυχίας

Τρίτη, 21 Μάιος 2019 14:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο «Σπαρτιάτης» της πολιτικής στον δρόμο για την πόλη της καρδιάς του

Ο συνδυασμός πολιτικής, οικονομικών και διεθνών σχέσεων δεν μπορεί παρά να είναι σφραγίδα επιτυχίας, αν συνδυαστεί με θέληση. Το να αναλάβει κάποιος ένα εγχείρημα ή ένα προσωπικό στοίχημα, χωρίς να διαθέτει τα παραπάνω στοιχεία, ισοδυναμεί με αποτυχία. Ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας είναι από τους ανθρώπους που τα διαθέτει και με το παραπάνω.

Οι γνώσεις που αποκόμισε από τα καλύτερα οικονομικά πανεπιστήμια των ΗΠΑ στα οποία σπούδασε, οι εμπειρίες που απέκτησε στη λαμπρή επαγγελματική του σταδιοδρομία στη διαχείριση κεφαλαίων και επενδύσεων, η παρουσία του στην ελίτ του ιδιωτικού τομέα και φυσικά το βουλευτικό και υπουργικό του έργο, με κορωνίδα τη διαχείριση του Δημόσιου Χρέους, η οποία και βραβεύθηκε: το εξειδικευμένο και πολύ έγκυρο διεθνές οικονομικό περιοδικό «Euroweek», απένειμε για πρώτη και μόνη φορά, το βραβείο «Sovereign Borrower of the Year 2007» για τον πλέον συμφέροντα σε διεθνές επίπεδο, δανεισμό του δημοσίου.

Με αξιοσημείωτη προσφορά και στο Υπουργείο Εξωτερικών, αναβαθμίστηκαν οι επιχειρηματικές αποστολές στο εξωτερικό, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην διείσδυση των Ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές και την προβολή μιας «άλλης Ελλάδας».

Σίγουρα ο Πέτρος Δούκας είναι ο άνθρωπος που χρειάζεται ο Δήμος Σπάρτης και η Λακωνία. Θέλει, μπορεί και θα τα καταφέρει, γιατί ο ιστορικός και ηρωικός αυτός τόπος αξίζει μόνο τα καλύτερα: Αναμόρφωση της καθημερινότητας, ανάδειξη της μοναδικότητας του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και του πολιτισμού και του πνεύματος, τουριστική και οικονομική ανάπτυξη.

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, οπότε, μιας και μιλάμε για τη Σπάρτη… ώρα για έργα και όχι για λόγια!

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα