Επεισόδιο με τραυματισμό ξημερώματα του Πάσχα στη Σπάρτη

Δευτέρα, 29 Απρίλιος 2019 19:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επεισόδιο με τραυματισμό ξημερώματα του Πάσχα στη Σπάρτη

Λίγες ώρες μετά την Ανάσταση του Κυρίου, ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό  διαδραματίστηκε στο κέντρο της Σπάρτης, προκαλώντας αναστάτωση σε όσους έγιναν αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 5:00 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα (28/4/2019), σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ ενός 22χρονου Έλληνα και ενός 27χρονου Αλβανού, έξω από γνωστό νυκτερινό κατάστημα στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ο καβγάς ξεκίνησε μετά από προσωπική διαφορά μεταξύ των δύο ανδρών, ενώ σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 22χρονος φέρεται να έβγαλε σουγιά, τραυματίζοντας ελαφρά τον αλλοδαπό στην περιοχή του στήθους, κάτω από το δεξί χέρι. Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο  του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου. Παράλληλα, μετά από άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας, ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το επεισόδιο θορύβησε την τοπική κοινωνία της Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti