Ευχές για την Ανάσταση και το Πάσχα

Από Τατούλη, Τζανετέα, Βαλιώτη και Γορτύνιους Σπάρτης

Παρασκευή, 26 Απρίλιος 2019 12:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχές για την Ανάσταση και το Πάσχα

Τατούλης: «Είναι η ανάσταση
όλων των Πελοποννήσιων
«Η φετινή Ανάσταση για την Πελοπόννησο είναι ξεχωριστή. Φέρνει μαζί της την ελπίδα για αναγέννηση του τόπου μας, για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που σχεδιάσαμε από την πρώτη μέρα στην διοίκηση της Περιφέρειας και ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα μέσα από την θητεία μας.

Αυτή είναι η δική μας ανάταση, είναι η ανάταση όλων των Πελοποννήσιων, χωρίς διαχωρισμούς.

Όλων εσάς και εμάς που έχουμε πάρει την απόφαση να σταθούμε όρθιοι, να κοιτάξουμε ψηλά και, ενωμένοι, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας.

Το άφατο θαύμα της Ανάστασης του Κυρίου να χαρίσει την ευλογία του σε όλους τους Έλληνες.

Καλή Ανάσταση!»

Τζανετέα: «Το Αναστάσιμο Φως ας αποτελέσει
μήνυμα ελπίδας, έμπνευσης και δύναμης»
«Τις Άγιες ημέρες του Πάσχα εύχομαι στους απανταχού Λάκωνες υγεία, προσωπική επιτυχία και οικογενειακή ευτυχία.

Το Αναστάσιμο Φως ας αποτελέσει μήνυμα ελπίδας, έμπνευσης και δύναμης για όλους μας που θα μας οδηγήσει στην αναγέννηση και την δημιουργία. Το μήνυμα της Αυτοθυσίας και της Ανάστασης του Κυρίου μας δείχνει πως με αλληλεγγύη, αισιοδοξία και ανθρωπιά  μπορούμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας στη δική του ανάσταση.

Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση!»

Βαλιώτης: «Αφετηρία
για ανανέωση και νέες αρχές
«Το Ελληνικό Πάσχα διακρίνεται μεταξύ των άλλων εορτών, για την κατάνυξη, τη θρησκευτικότητα, τη μυσταγωγία και την αναβίωση ηθών και εθίμων, που εκτυλίσσονται σ’ όλη την επικράτεια.

Ελπίδα, πίστη και αγάπη: αυτά είναι τα εύληπτα μηνύματα, που εκπέμπει η κορυφαία γιορτή της Ορθοδοξίας. Αυτά αναδεικνύονται από όλες τις παραδόσεις των Άγιων Ημερών, που διασώζονται και μεταφέρονται αναλλοίωτες και είναι ευτυχές να τις βιώνει κάποιος στην ελληνική ύπαιθρο.

Τούτες τις μέρες αισθανόμαστε όλοι την κορύφωση του Θείου Δράματος, που έρχεται με τρόπο μοναδικό να μας λυτρώσει, να μας “αναγεννήσει”, να μας “αναβαπτίσει” και να μας θυμίσει την πνευματική σχέση μας με το Θεό και το συνάνθρωπο• να αποτελέσει την αφετηρία για ανανέωση και νέες αρχές.
Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες

Εύχομαι σε όλους σας προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ισορροπία, αρμονία και γαλήνη στην ψυχή σας. Προσδοκώ ο Δήμος μας ν’ αναπτύσσεται και v’ εξελίσσεται, όπως αξίζει στην ιστορία του, τ’ όνομά του και τους δημότες του.

Καλή Ανάσταση! Να γιορτάσουμε τη Λαμπρή με υγεία και αγάπη».

Γορτυνιακός Πολιτιστικός Σύνδεσμος Σπάρτης:
«Το Άγιο Πάσχα να γίνει το πέρασμά μας στην όντως Ζωή»
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γορτυνιακού Πολιτιστικού Συνδέσμου Σπάρτης “Ο Άγιος Ευθύμιος ο Νέος” ο εκ Δημητσάνης εύχεται σε όλες τις τοπικές Αρχές (Εκκλησιαστικές, Πολιτικές, Στρατιωτικές, Αυτοδιοικητικές κ.α.), στις Γορτυνιακές Αρχές, στα τοπικά ΜΜΕ, στους Σπαρτιάτες, τους Λάκωνες και τους απανταχού Γορτύνιους, η λαμπροφόρος Ανάσταση του Θεανθρώπου να σημάνει για όλους την πνευματική αναγέννηση και το Άγιο Πάσχα να γίνει το πέρασμά μας στην όντως Ζωή!  

Καλή Ανάσταση! Χαρούμενη Λαμπρή!»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα