Με κερκίδες αναβαθμίζεται το γήπεδο Γερακίου

Υπεγράφη από Τατούλη η προγραμματική σύμβαση

Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2019 13:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με κερκίδες αναβαθμίζεται το γήπεδο Γερακίου

Προγραμματική σύμβαση που αφορά στην προμήθεια κερκίδων με 150 καθίσματα για το γήπεδο του Γερακίου υπεγράφη τη Μ. Δευτέρα 22/4 από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη και την προέδρου του ΝΠΔΔ «Νικηφόρος Βρεττάκος» του Δήμου Ευρώτα Ι. Σάκκαρη. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Πελοποννήσου στόχος είναι μέσα από το ΠΔΕ να χρηματοδοτήσει την αναβάθμιση και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, όπως τα γήπεδα Ξηροκαμπίου και Χρυσάφων όπου θα τοποθετηθούν μεταλλικές κερκίδες.

Παράλληλα έχει προγραμματιστεί ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου Σκάλας, η προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στη γήπεδο της Νεάπολης όπου έχει ήδη υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση και η ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Ενωσιακό Γήπεδο Σπάρτης στον Άγιο Ιωάννη που βρίσκεται σε διαγωνιστική διαδικασία.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών