«Διαχείριση επικίνδυνων ουσιών στους χώρους εργασίας» (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία η εκδήλωση του ΣΕΠΕ στη Σπάρτη

Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2019 13:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Διαχείριση επικίνδυνων ουσιών στους χώρους εργασίας» (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 18/4 στο ξενοδοχείο «Μενελάιον» στη Σπάρτη, εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, με κεντρικό θέμα τη «Διαχείριση των επικίνδυνων ουσιών στους χώρους εργασίας».
 
Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί εργαζόμενοι, εργοδότες, τεχνικοί ασφάλειας και ιατροί εργασίας. Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας Ν. Μηνακάκης, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Η. Αθανασιάδης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης Π. Φλώρος.
 
Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Τμήμα Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Μεσσηνίας-Λακωνίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), το υπουργείο Εργασίας και το Τμήμα του Εθνικού Εστιακού Πόλου και Πολιτικών Προαγωγής της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία και σε συνεργασία με το Δίκτυο Enterprise Europe Network – Hellas.
 
Κατά τη διάρκειά της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από στελέχη του υπουργείου και του ΣΕΠΕ, καθώς και από τεχνικούς ασφάλειας και ιατρό εργασίας που δραστηριοποιούνται στο νομό Λακωνίας.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος πανευρωπαϊκής εκστρατείας προαγωγής των θεμάτων Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιείται η διεξαγωγή διαφόρων δράσεων και εκδηλώσεων ταυτόχρονα σε όλα τα Κράτη-Μέλη της ΕΕ.
 
Σκοπός είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων, των εργοδοτών, των κοινωνικών εταίρων, των επαγγελματιών ΥΑΕ, όλων των εμπλεκομένων με την ΥΑΕ αλλά και του κοινού γενικότερα, προκειμένου να καταστούν περισσότερο ασφαλείς, υγιείς και παραγωγικοί οι εργασιακοί χώροι της Ευρώπης, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα