Ο Π. Νίκας τη Μ. Πέμπτη στη Σπάρτη

Ρεπορτάζ από την προηγούμενη επίσκεψή του στον νομό

Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2019 12:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Π. Νίκας τη Μ. Πέμπτη στη Σπάρτη

Τη Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρα 11:00 το πρωί, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας θα βρίσκεται στη Σπάρτη και θα επισκεφθεί επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Η ομιλία και συνάντηση
σε Βλαχιώτη και Σπάρτη

Εξάλλου, την περασμένη Τετάρτη (17/4), ο κ. Νίκας μίλησε στον Βλαχιώτη Λακωνίας σε εκδήλωση για τον αθλητισμό, η οποία οργανώθηκε από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Λακωνίας Τάκη Καρρά. Ο Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός τόσο στη Λακωνία, όσο και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Είναι φανερή η ανάγκη υποστήριξης από την Περιφέρεια, σε επίπεδο υποδομών, αλλά και σε επίπεδο ανάπτυξης νέων κατηγοριών αθλητισμού, όπως ο αθλητισμός για τα ΑμεΑ, ο ορεινός, ο θαλάσσιος κ.ά. Ήταν μια επιτυχημένη και ουσιαστική εκδήλωση από την οποία εξήχθησαν σημαντικά συμπεράσματα.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε με γυναίκες της Λακωνίας στο ξενοδοχείο “Sparta Inn” στη Σπάρτη, όπου συνομίλησε μαζί τους για «τις ουσιαστικές πρωτοβουλίες που οφείλει να πάρει μια ικανή περιφερειακή διοίκηση για θέματα όπως η προστασία των κακοποιημένων γυναικών ή η ουσιαστική υποστήριξη της μάνας που έχει ένα παιδί ΑμεΑ» όπως είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης και πρόσθεσε: «Η γυναίκα αποτελεί για εμάς ίσως το βασικότερο πυλώνα της οικογένειας και οφείλουμε να τη στηρίξουμε. Η Λακωνία και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα και όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε!»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα