Οι Γορτύνιοι της Σπάρτης έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και αυτό το Πάσχα

Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 18:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι Γορτύνιοι της Σπάρτης έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και αυτό το Πάσχα

Τρόφιμα και είδη καθαριότητας, συνολικού βάρους περίπου 100 κιλών, παραδόθηκαν από μέλη του Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Σπάρτης, προκειμένου να διατεθούν σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας ενόψει του Πάσχα. Τα είδη παραχωρήθηκαν τη Μ. Δευτέρα 22/4, από τον πρόεδρο του συνδέσμου Ιωάννη Πετρόπουλο και τον γραμματέα Ιωάννη Μητράκο, στους αρμοδίους υπαλλήλους του Δ. Σπάρτης.

Τα είδη αυτά συγκεντρώθηκαν από ευαισθητοποιημένα μέλη του συνδέσμου, που ανταποκρίθηκαν σε σχετική έκκληση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με την πρωτοβουλία αυτή ο Γορτυνιακός Σύνδεσμος Σπάρτης απέδειξε -γι’ άλλη μια φορά-  τη συνεχή κοινωνική παρουσία και προσφορά του.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti