Δωρεάν διανομή τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Σκάλας

Σάββατο, 20 Απρίλιος 2019 10:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεάν διανομή τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Σκάλας

Ανακοινώνεται στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ευρώτα ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων κι άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, τη Μ. Δευτέρα, 22 Απριλίου και ώρα 11:00 πμ έως 1:00 μμ στον χώρο του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Σκάλα.

Οι ωφελούμενοι κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να προσκομίσουν κάποιο από τα κάτωθι δικαιολογητικά: Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας, άδεια οδήγησης.

Τέλος, παρακαλούνται να τηρήσουν αυστηρά τις ώρες προσέλευσής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Ευρώτα στα τηλέφωνα 2735360026, 2735360030.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ευρώτα επισημαίνει ότι «η ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δήμου Ευρώτα για την ανάπτυξη της κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο και την εφαρμογή προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση της κοινωνικής συνοχής, την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Η λειτουργία του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου αποσκοπεί ειδικότερα στην κάλυψη πρωτογενών αναγκών ευπαθών  κοινωνικά και οικονομικά ατόμων και οικογενειών, με την δωρεάν παροχή προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης για τη σίτιση και την υγιεινή απόρων κατοίκων του Δήμου Ευρώτα.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ευρώτα έχει  έδρα τη Δ.Κ. Σκάλας, όπου και πραγματοποιούνται οι διανομές».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti