Υποψήφιος με τον συνδυασμό Αργειτάκου ο Στ. Λαμπρινάκος

Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 16:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποψήφιος με τον συνδυασμό Αργειτάκου ο Στ. Λαμπρινάκος

Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Σταύρου Αργειτάκου «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας Σταύρος Λαμπρινάκος του Ιωάννη.

Σε δήλωσή του αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Η αναγνώριση των δικαιωμάτων των ΑμΕΑ και η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα θέματα που τους αφορούν δεν θα έπρεπε να είναι ζητούμενο, αλλά δεδομένη συνθήκη. Η ενδυνάμωση της θέσης της κοινότητας των ΑμΕΑ μέσα στην κοινωνία αποτελεί βασική προσωπική μου προτεραιότητα ως Πρόεδρος του σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) Λακωνίας.

Η προσβασιμότητα αποτελεί το βασικότερο αγαθό για να απολαμβάνουν τα άτομα με αναπηρία ίσες ευκαιρίες. Για να μπορούν να είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας και να μη ζουν στην κοινωνική απομόνωση. Και πρέπει να αρχίσουμε πρώτα από όλα από την πόλη και τον δήμο που ζούμε.

Για να βλέπουμε συχνότερα άτομα με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας να κυκλοφορούν στο δρόμο της πόλης μας, να πίνουν καφέ δίπλα μας και να εξυπηρετούνται με ευκολία στις δημόσιες υπηρεσίες, στις τράπεζες, στα νοσοκομεία.

Με οδηγό την εμπειρία που έχω από την ενασχόληση μου στο Σωματείο ΑμεΑ Λακωνίας σαν μέλος αρχικά, ύστερα από την θέση του Αντιπρόεδρου και τώρα από την τιμητική θέση του Πρόεδρου αλλά κυρίως με ειλικρινή διάθεση προσφοράς στον τόπο μου, συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό “Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης”. Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση και συμπορεύομαι με τον υποψήφιο δήμαρχο Σταύρο Αργειτάκο γνωρίζοντας την έντονη ευαισθησία του για τα ζητήματα που αφορούν τα ΑμΕΑ, όπως και την ικανότητα και αποφασιστικότητα του να ασχοληθεί με συνέπεια με αυτά.

Με τιμή
Σταύρος Λαμπρινάκος»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti