Καθηγητής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ο Μυστριώτης Ι. Τρουγκάκος

Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 15:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καθηγητής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ο Μυστριώτης Ι. Τρουγκάκος

Σε Καθηγητή του Τμήματος Βιολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακηρύχθηκε ο κ. Ιωάννης Τρουγκάκος από τον Μυστρά, σε επίσημη τελετή που έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη 9 Απριλίου. Ο Ι. Τρουγκάκος, ο οποίος διδάσκει επί σειρά ετών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι γιος του κ. Παντελή Τρουγκάκου.

Από το βιογραφικό του Ι. Τρουγκάκου διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής: Είναι πτυχιούχος Βιολογίας και Διδάκτωρ Κυτταρικής & Αναπτυξιακής Βιολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στο Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας (EMBL) της Χαιδελβέργης, Γερμανίας και στο Κέντρο Μοριακής Βιολογίας ''Severo Ochoa'' (CBM) της Μαδρίτης.

Ο Ι. Τρουγκάκος έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή εκπαιδευτικά σεμινάρια (EMBO, FEBS, κτλ), είναι μετα-διδακτορικός υπότροφος του προγράμματος «Training and Mobility of Researchers» της ΕΕ και του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, έχει τιμηθεί με διάφορα βραβεία και έχει προσκληθεί ως ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή πανεπιστήμια και συνέδρια. Διδάσκει σε προπτυχιακά μαθήματα αρκετών τμημάτων του ΕΚΠΑ και σε μεταπτυχιακούς κύκλους του τμήματος Βιολογίας και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα