Βελτιώνεται ο δρόμος που συνδέει τη Νεάπολη με Μεσοχώρι-Φαρακλό

Με υπογραφή του περιφερειάρχη Π. Τατούλη

Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2019 16:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βελτιώνεται ο δρόμος που συνδέει τη Νεάπολη με Μεσοχώρι-Φαρακλό

Την Τρίτη 9 Απριλίου υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Βελτίωση βατότητας οδικού άξονα Νεάπολη – Μεσοχώρι - Φαρακλό»  προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ, μεταξύ του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του αναδόχου του έργου.

Προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης σε διάφορες θέσεις της επαρχιακής οδού  που έχουν υποστεί φθορές, καθώς και βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης σε όλο το μήκος της οδού.

Ο περιφερειάρχης και η  αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα  με την ευκαιρία υπογραφής της σύμβασης του έργου επισήμαναν  ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να εξασφαλίζει πόρους για την βελτίωση των υποδομών της,  μιας και το παραπάνω έργο προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, όπου αναμένεται αυξημένος κυκλοφοριακός φόρτος, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συντήρηση του πυκνού επαρχιακού δικτύου όλης της Λακωνίας προκειμένου να εξασφαλισθεί η ασφαλής κίνηση των οχημάτων.

Φωτο: google maps

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα