Στο κάστρο του Μυστρά ο Κυρ. Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 15:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο κάστρο του Μυστρά ο Κυρ. Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ)

Την καστροπολιτεία του Μυστρά επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, λίγο πριν την ομιλία του στην κεντρική εκδήλωση του κόμματος, την περασμένη Πέμπτη 4/4.

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή της ΝΔ  Θανάση Δαβάκη ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα σημαντικά έργα συντήρησης που πραγματοποιούνται και να ενημερωθεί από ειδικούς.

«Σε αυτόν τον μαγικό τόπο, τον Μυστρά, συνενώνεται ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς με ένα φυσικό τοπίο απαράμιλλου κάλλους», σημείωσε ο επικεφαλής της ΝΔ, ενώ αναφέρθηκε στις σημαντικότατες αναπτυξιακές δυνατότητες της Λακωνίας και στους «τολμηρούς», όπως τους χαρακτήρισε, επιχειρηματίες που συνδέουν τον πλούσιο πολιτιστικό πλούτο της περιοχής με μια νέα αντίληψη για τον τουρισμό μας.

«Με σεβασμό στο περιβάλλον, με ανάδειξη του πολιτιστικού μας πλούτου και με μια σύζευξη του τουρισμού, του πολιτισμού και της πρωτογενούς παραγωγής, να αξιοποιήσουμε επιτέλους και εδώ στη Λακωνία, όπως το έχουμε κάνει σε μεγάλο βαθμό στη γειτονική Μεσσηνία, τα μεγάλα αναξιοποίητα συγκριτικά πλεονεκτήματα αυτής της πολύ όμορφης γωνιάς της πατρίδας μας» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα