Μπαράζ συλλήψεων στην Πελ/σο τον Μάρτιο

Στο κατώφλι του Εισαγγελέα 543 άτομα

Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2019 11:21 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μπαράζ συλλήψεων στην Πελ/σο τον Μάρτιο

Πάνω από 500 συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, σύμφωνα με τον μηνιαίο απολογισμό της ΓΑΔ Πελ/σου.
Συγκεκριμένα, χειροπέδες φόρεσαν ένα άτομο για ανθρωποκτονία, ένα για ληστεία, 65 για κλοπή, 57 για ναρκωτικά και 15 για όπλα, 106 άτομα για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, ένα άτομο για απάτη, έξι για παράβαση Ν. Περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και  ένα άτομο για παράβαση Ν. Περί πνευματικής Ιδιοκτησίας.
 
Επίσης πραγματοποιήθηκαν οχτώ συλλήψεις για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, 10 για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, μία σύλληψη για πλαστογραφία, εννέα για ΓΟΚ και 133 για ΚΟΚ, 13 για ενδοοικογενειακή βία, 54 για καταδιωκτικά έγγραφα και 62 για διάφορα αδικήματα (κατ’ έγκληση διωκόμενα, Υγειονομικού Κανονισμού κ.λ.π.).
 
Από τη δράση των αστυνομικών της Περιφέρειας εξιχνιάσθηκαν μια υπόθεση ανθρωποκτονίας, τρείς υποθέσεις ληστειών και 170 κλοπών, 51 υποθέσεις για ναρκωτικά και 18 για όπλα, τέσσερις για παράβαση του Ν. Περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, έξι για απάτη, μία υπόθεση για εκβίαση, δύο υποθέσεις πλαστογραφίας και εφτά υποθέσεις για λαθρεμπόριο.
 
Συνολικά κατασχέθηκαν 254,3 γραμ. κοκαΐνης, 972,2 γραμ. ηρωίνης, 1084,82 γραμ. κάνναβης, 3,7 γραμ. άλλων ναρκωτικών ουσιών, 531 ναρκωτικά χάπια, πέντε τσιγαριλίκια, εφτά περίστροφα, 16 κυνηγετικά όπλα, 143 φυσίγγια, 11 πλαστά χαρτονομίσματα, 18 κίβδηλα νομίσματα, 957,7 γραμ. λαθραίου καπνού, 281 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 4 κροτίδες, 683 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους, το ποσό των 659,24 ευρώ, τέσσερα οχήματα, 1ο κινητά τηλέφωνα, διάφορα αρχαία αντικείμενα και ξύλινη εικόνα, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, καλλιεργητικός εξοπλισμός και διάφορα προϊόντα παραεμπορίου.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, από τα 42 οχήματα που κλάπηκαν, ανευρέθηκαν τα 17.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα