Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύει το δυναμικό της Πυροσβεστικής

Τρίτη, 02 Απρίλιος 2019 16:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύει το δυναμικό της Πυροσβεστικής

Η χρηματοδότηση της προμήθειας σύγχρονων πυροσβεστικών οχημάτων στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Πελοποννήσου μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος της Περιφέρειας «Πελοπόννησος 2014-2020» συζητήθηκε μεταξύ του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, του Επιχειρησιακού Συντονιστή Δυτικής Ελλάδος και Νήσων της Πυροσβεστικής Υποστράτηγου κ. Αχιλλέα Τζουβάρα, του περιφερειακού διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου Αρχιπύραρχου κ. Θεόδωρου Λαρέζου, του επίτιμου Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου ε.α. κ. Χαράλαμπου Αφάλη και του επίτιμου Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγου εν Αποστρατεία κ. Ηλία Γεωργόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου,  επιβεβαιώθηκε το υψηλό επίπεδο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Πυροσβεστικού Σώματος -ειδικά ενόψει της επικείμενης αντιπυρικής περιόδου- και συμφωνήθηκε ο τρόπος παράδοσης των σωλήνων πυρόσβεσης, με τις οποίες θα προμηθεύσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Πελοποννήσου.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα