Συζήτησαν για ΑΠΕ, δασικούς χάρτες, κτηματολόγιο στην Αρεόπολη (VIDEO)

Οι τοποθετήσεις υποψηφίων δημάρχων του Δήμου Αν. Μάνης

Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2019 16:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συζήτησαν για ΑΠΕ, δασικούς χάρτες, κτηματολόγιο στην Αρεόπολη (VIDEO)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακή 24 Μαρτίου στην Αρεόπολη  (κατάστημα «Μουριές»), η κοινή εκδήλωση της «ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΜΑΝΗΣ», της «ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ» και του «MANI NEWS», με θέμα τις ανεμογεννήτριες, τους δασικούς χάρτες και το κτηματολόγιο στην περιοχή της Μάνης.

Μετά τις ολιγόλεπτες εισηγήσεις των διοργανωτών Γιώργου Δημακόγιαννη, Νίκου Καλαποθαράκου και Νίκου Πιερρακέα, αντίστοιχα, χαιρέτησαν και τοποθετήθηκαν οι τέσσερις παριστάμενοι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, κκ Γιάννης Αναϊπάκος, Κυρ. Μιχαλολιάκος, Νικ. Τραγάκης και Τζανέτος Φιλιππάκος, που αντιδρούν στα όσα διαδραματίζονται στην Μάνη και αφορούν τα προαναφερθέντα ζητήματα.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και ενημερώνουν ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί μια νέα κοινή ανοικτή εκδήλωση για άλλα σημαντικά θέματα που απασχολούν την Μάνη.

Παρακολουθήστε όλη την εκδήλωση στο παρακάτω video

Ρεπορτάζ: Νικόλαος Πιερρακέας

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα