Πρώιμη χασισοφυτεία αποκαλύφθηκε στο Καλάμι Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο εντοπίστηκαν τα δενδρύλλια - Άφαντοι οι καλλιεργητές

Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2019 17:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρώιμη χασισοφυτεία αποκαλύφθηκε στο Καλάμι Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

«Λαβράκι» αποκάλυψαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης σε αγροτική περιοχή στο Καλάμι Δ. Σπάρτης. Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας κάνναβης και κατόπιν αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε μεγάλος αριθμός δενδρυλλίων κάνναβης στη θέση «Μακριά Λουριά» στο Καλάμι.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης (21/3), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, βρήκαν έναν αυτοσχέδιο θερμοκήπιο, όπου καλλιεργούνταν συνολικά 461 δενδρύλλια κάνναβης, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης, και είχαν ύψος από 2 έως 5 εκατοστά περίπου. Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, τα οποία, επίσης, κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία.

Φωτο: ΕΛΑΣ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti