Πέντε θέσεις σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στη Λακωνία

Tzakas

Στον ΦΔ Προστατευόμενων Περιοχών Πελοποννήσου

Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2019 16:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πέντε θέσεις σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στη Λακωνία

Την έναρξη του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε 56 δήμους της χώρας και 37 υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών» ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στη Λακωνία «ανοίγουν» συνολικά πέντε θέσεις εργασίας στον νεοσύστατο Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου-Κυθήρων με έδρα τη Σπάρτη. Ειδικότερα, προκηρύσσονται: α) Μία θέση Διοικητικού/Διοικητικού-Οικονομικού ΠΕ, β) Μία θέση Διοικητικού/Διοικητικού-Οικονομικού ΤΕ, γ) τρείς θέσεις Ημερησίων Φυλάκων ΔΕ.

Η δράση, πλήρους απασχόλησης και διάρκειας 8 μηνών, απευθύνεται σε συνολικά 8.933 ανέργους εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ και στοχεύει στην επανασύνδεση των μακροχρονίως ανέργων και ευάλωτων ομάδων με την αγορά εργασίας και στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους.

Οι αμοιβές των εργαζομένων έχουν διαμορφωθεί με βάση τον νέο αυξημένο κατώτατο μισθό και την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού για τους εργαζόμενους κάτω των 25 ετών, ενώ η δράση χρηματοδοτείται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, από την Παρασκευή 8/3/2019 (ώρα 12:00), μέχρι και τη Δευτέρα 18/3/2019.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti