«Έφυγε» ο εκπρόσωπος της ΤΚ Σπαρτιάς Θ. Πολυμενάκος

Ψήφισμα εξέδωσε το ΔΣ Σπάρτης

Σάββατο, 09 Φεβρουάριος 2019 10:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Έφυγε» ο εκπρόσωπος της ΤΚ Σπαρτιάς Θ. Πολυμενάκος

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης συνεδρίασε εκτάκτως τη Δευτέρα (4/2), μετά την είδηση θανάτου του Θεόδωρου Πολυμενάκου, εκπροσώπου Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιάς Δήμου Σπάρτης και σε ένδειξη πένθους  και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος, ως ακολούθως:

Ψήφισμα   
«1.  Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή  συλλυπητήρια του Δημάρχου  και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2.  Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.
3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού.
4. Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα στην κηδεία του, να επιδοθεί  στην οικογένεια του εκλιπόντος,  να  αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα του δήμου και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα