Σεμινάριο για τους φορολογικούς έλεγχους στη Σπάρτη

Όλες οι αλλαγές και εξελίξεις

Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2019 18:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάριο για τους φορολογικούς έλεγχους στη Σπάρτη

Η Ένωση Φοροτεχνικών - Λογιστών Ν. Λακωνίας σε συνεργασία με την Artion A.E. διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα «Φορολογικοί Έλεγχοι – Όλες οι τελευταίες αλλαγές & εξελίξεις», με σκοπό την ενημέρωση των μελών του συλλόγου για όλα τα τελευταία δρώμενα και τις αλλαγές στη νομοθεσία.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/2, από 10:00-15:30΄, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Μενελάιον (Κ. Παλαιολόγου 91, Σπάρτη).

Στόχος του σεμιναρίου είναι να γίνει μία πλήρης παρουσίαση και καταγραφή των στοιχείων που πρέπει κανείς να γνωρίζει σχετικά με τον τρόπο φορολόγησης, τον φορολογικό έλεγχο -με ειδικότερη έμφαση στις τεχνικές ελέγχου και το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών- τον χρόνο παραγραφής των φορολογικών υποθέσεων και τον χρόνο διατήρησης των λογιστικών βιβλίων, την ενδικοφανή προσφυγή και, τέλος τον νέο νόμο για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και τις σχετικές ευθύνες-υποχρεώσεις του λογιστή.

Εισηγητές:
- Νιφορόπουλος Κωνσταντίνος: Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελεγκτικής εταιρείας ΩΡΙΩΝ Α.Ε.Ο.Ε.Λ.
- Δαλιάνης Γιώργος: Διευθύνων σύμβουλος της Artion Α.Ε & ιδρυτής του Ομίλου Artion,
Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός.
- Σαμόλης Διονύσης: Γενικός διευθυντής της Artion Α.Ε, Λογιστής.
- Αρτσίτας Γιάννης: Προϊστάμενος του Τμήματος Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων της Artion A.E.

Κόστος σεμιναρίου:
- Οικονομικά τακτοποιημένα μέλη: 10 €
- Βοηθοί και υπάλληλοι λογιστικών γραφείων: 5 €

Δηλώσεις συμμετοχής & πληροφορίες:
- Κοντάκος Ηλίας (Πρόεδρος): τηλ. 6947564148,  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
- Παπαστρατής Παναγιώτης (Αντιπρόεδρος): τηλ. 6972850381,  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
- Βαβαρούτσου Γεωργία (Γραμματέας): τηλ. 6973773843, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
- Παυλάκος Αντώνης (Ταμίας): τηλ. 6978993792, email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος