Σε λειτουργία η νέα Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Σπάρτης!

Η δυναμικότητα της υπερσύγχρονης μονάδας - Ευχαριστήριο Μπότσιου σε Βαλιώτη-Σκρουμπέλο για την πολύτιμη συνεισφορά

Τρίτη, 05 Φεβρουάριος 2019 14:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε λειτουργία η νέα Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Σπάρτης!

Σε λειτουργία βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου η νέα Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Σπάρτης, όπως είχε εξαγγείλει ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Σωτήρης Μπότσιος.

Η νέα υπερσύγχρονη πτέρυγα, που αποτελείται από 19 κλίνες (τετράκλινα, δίκλινα και μονόκλινα) στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου, δίπλα από τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Στο τμήμα, που διαθέτει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και ανέσεις, θα νοσηλεύονται ασθενείς πριν ή μετά από τη διενέργεια χειρουργικών επεμβάσεων.

Η λειτουργία της νεόδμητης κλινικής αναβαθμίζει αισθητά τις υπηρεσίες που προσφέρει το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας και αποτελεί δέσμευση της παρούσας διοίκησης και του Υπουργείου Υγείας, που υλοποιήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε δήλωσή του στον «Λακωνικό Τύπο», ο κ. Μπότσιος εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την αποπεράτωση και λειτουργία του τμήματος, σε στη μεγαλύτερη μονάδα Υγείας της Λακωνίας, που χρήζει παρεμβάσεων για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ωστόσο, ένα σημαντικό πρώτο βήμα υλοποιήθηκε και όλοι ευελπιστούν σε ένα καλύτερο μέλλον στην υγειονομική περίθαλψη στον νομό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», τα εγκαίνια της νέας κλινικής αναμένεται να πραγματοποιηθούν στα μέσα του τρέχοντος Φεβρουαρίου.

Ευχαριστήριο του διοικητή
στη Δημοτική Αρχή Σπάρτης
swtiris mpotsiosΕξάλλου, ευχαριστήριο μήνυμα προς τον δήμαρχο Σπάρτης Ευ. Βαλιώτη και τον αντιδήμαρχο Β. Σκρουμπέλο, εξέδωσε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας κ. Σωτήρης Μπότσιος (φωτο), για την παραχώρηση εργατικού προσωπικού που συνέβαλε στη άμεση λειτουργία της νέας Χειρουργικής κλινικής.

Ειδικότερα, ο κ. Μπότσιος αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε σε εσάς και στον Αντιδήμαρχο κ. Σκρουμπέλο τις θερμές μας ευχαριστίες, για την πολύτιμη συνεργασία και προσφορά σας στην υπηρεσία μας με τη διάθεση βοηθητικού προσωπικού το Σάββατο 2/2/2019. Χάρη στον υπερβολικό ζήλο των εργατών σας υπό την οργάνωση και επίβλεψη της επιστάτριας κ. Παπαδοπούλου, καταφέραμε να μετακομίσουμε και να λειτουργήσουμε άμεσα τη Χειρουργική κλινική με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία για ασθενείς και προσωπικό, στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας.

Ευελπιστώντας για τη συνέχιση της άριστης συνεργασίας μας, προς όφελος των πολιτών του νομού Λακωνίας στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, ευχόμαστε σε εσάς και τους συνεργάτες σας υγεία και δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti