Παράταση για έκδοση νέων δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ

Η διαδικασία στην ΠΕ Λακωνίας και στον Δ. Σπάρτης

Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2019 17:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράταση για έκδοση νέων δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ

Παρατείνεται τις 28 Φεβρουαρίου 2019 η ημερομηνία λήξης  για την ανανέωση αλλά και για την έκδοση των νέων δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ έτους 2018 , όπως ανακοίνωσαν η Δ/νση Δημ. Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας (Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης), αλλά και η δ/νση του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών Δήμου Σπάρτης.

Δικαιούχοι είναι άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67%. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται -οι ίδιοι ή μέσω νομίμου  εκπροσώπου- στην υπηρεσία του Δ. Σπάρτης ή στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης δελτίου μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2018 και για όσο χρονικό διάστημα από το νέο έτος (2019) απαιτείται για να εκδοθεί η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση για την χορήγηση του.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι:
1. Γνωμάτευση αρμοδίου οργάνου για την αναπηρία
2. Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 για την ακριβή διεύθυνση του τόπου διαμονής.
4. 2 η 3 φωτογραφίες κατά περίπτωση
5. Βιβλιάριο υγείας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Σπάρτης (Σπάρτη, Μυστράς, Ξηροκάμπι, Καστόρι, Σελλασία, Γκοριτσά) ή στη Δ/νση Δημ. Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Λακωνίας (τηλ. 2731363234,  2731363230,  2731363227).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα