Μία οκτάμηνη θέση εργασίας στη ΔΕΗ Σπάρτης

Το αντικείμενο της απασχόλησης και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2018 16:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μία οκτάμηνη θέση εργασίας στη ΔΕΗ Σπάρτης

Συνολικά τριάντα άτομα για κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας έως 8 μήνες, προχωρά η ΔΕΗ ΑΕ σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, για το κατάστημα πωλήσεων Σπάρτης η ΔΕΗ πρόκειται να προσλάβει έναν υπάλληλο γραφείου (με ειδικότητα Διοικητικού-Οικονομικού). Η απασχόληση θα γίνει σε αντικείμενα που αφορούν στην εξυπηρέτηση των πελατών ΔΕΗ Α.Ε (πχ εμπορική εξυπηρέτηση πελατών, ταμεία κλπ) και σε λοιπές εργασίες γραμματειακής υποστήριξης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες, αναφέρονται λεπτομερώς στην Ανακοίνωση ΣΟΧ (υπ. Αριθ.6/2018) και στα σχετικά παραρτήματα τα οποία αναρτώνται στη μονάδα της υπηρεσίας που προκηρύχθηκε η θέση, καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων του δήμου/των δήμων όπου αυτές εδρεύουν. Επιπροσθέτως, η ανακοίνωση, τα σχετικά με την ανακοίνωση παραρτήματα, καθώς και το σχετικό έντυπο αίτησης αναρτώνται στο δικτυακό τόπο της ΔΕΗ (www.dei.gr). ακολουθώντας τη διαδρομή: Απασχόληση > Θέσεις Εργασίας > Πρόσληψη Έκτακτου Προσωπικού.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Θερμοπυλών 139, Τ.Κ. 231 00 - Σπάρτη και ειδικότερα στην υπηρεσία ΔΠΝΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Σπάρτης (αρμόδιος: κ. Νικόλαρος Γεώργιος, τηλ. 27310 89911 & 21066).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εκπνέει στις 30 Νοεμβρίου 2018.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti