Εκδήλωση για τις περικοπές συντάξεων στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης

Από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας

Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2018 17:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδήλωση για τις περικοπές συντάξεων στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης

Υπεύθυνη ενημέρωση για ζήτημα που έχει προκύψει με δικαστικές αποφάσεις σχετικά με τις περικοπές των συντάξεων παρέχει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στο  Εργατικό Κέντρο Σπάρτης (Αγ. Νίκωνος 124). Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Σοφός, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ και Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών.

Όπως αναφέρει τοΣωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας στόχος της εκδήλωσης είναι «πως θα οργανώσουμε τον αγώνα μας για να δοθεί λύση στα δίκαια αιτήματά μας. Ζητάμε από την κυβέρνηση να αποδώσει με δική της ευθύνη τα όσα ορίζουν οι δικαστικές αποφάσεις. Ούτε αναστολή ούτε αναβολή ο νόμος του Κατρούγκαλου να καταργηθεί».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος