Συνεχίζουν οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα του Δ. Σπάρτης

Παρατάθηκε η απασχόλησή τους

Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2018 07:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεχίζουν οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα του Δ. Σπάρτης

Για διάστημα τεσσάρων ακόμα μηνών θα παραμείνουν στην εργασία τους συμβασιούχοι – «παρατασιούχοι» του Δήμου Σπάρτης, μετά από απόφαση που ελήφθη τη Δευτέρα 29/10 στα Δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Σύμφωνα με το epoli.gr, μετά και την αναβολή της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει, οι 12 εργαζόμενοι καθαριότητας θα συνεχίσουν να εργάζονται και να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο έως τις 22 Φεβρουαρίου 2019, οπότε και ορίστηκε να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα τους.

Παρών στα Δικαστήρια ήταν και ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κ. Νίκος Τράκας, δηλώνοντας έμπρακτα για ακόμη μία φορά πως η Διοίκηση της Ομοσπονδίας είναι, συνεχώς, στο πλευρό των συμβασιούχων όλης της Ελλάδας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα