Κύκλωμα μαστροπείας με «δίχτυα» σε Αρκαδία και Μεσσηνία εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ!

Εμπλέκονται και αστυνομικοί

Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 17:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κύκλωμα μαστροπείας με «δίχτυα» σε Αρκαδία και Μεσσηνία εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ!

Εξαρθρώθηκε συμμορία τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη σωρείας περιπτώσεων γενετήσιας εκμετάλλευσης και προαγωγής γυναικών σε Αρκαδία και Μεσσηνία, με την Αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις επτά ανδρών και μιας γυναίκας στην τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας και Τρίπολης.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας αξιοποιώντας στοιχεία, διαπίστωσαν ότι οι συλληφθέντες που λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Καλαμάτα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας και στην Τρίπολη,  προέβαιναν στην γενετήσια εκμετάλλευση και προαγωγή γυναικών που εργάζονταν εκεί, καθώς και στη διευκόλυνση ασέλγειας μεταξύ υπαλλήλων γυναικών και πελατών. Επιπλέον, δύο από τα συλληφθέντα μέλη της σπείρας προμηθεύονταν ποσότητες αλκοολούχων ποτών, τις οποίες αφού μετάγγιζαν σε φιάλες επώνυμων προϊόντων, τις διέθεταν στα καταστήματα τους. Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, διακριβώθηκε, η δράση μίας ακόμη σπείρας, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν σε παράνομους στοιχηματισμούς μέσω διαδικτύου και μη αδειοδοτημένων ιστοσελίδων τυχερών παιγνίων, στην Καλαμάτα και σε περιοχή της Αττικής.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών προέκυψε ότι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε υπηρεσία της Αρκαδίας -και δεν συνελήφθησαν λόγω έλλειψης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας- παρείχαν πληροφόρηση και οδηγίες σε εμπλεκόμενο καταστηματάρχη σχετικά με υπηρεσιακές ενέργειες και διαδικασίες.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα