«Σκούπα» της Αστυνομίας με 14 συλλήψεις στη Λακωνία

Σάββατο, 27 Οκτώβριος 2018 10:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σκούπα» της Αστυνομίας με 14 συλλήψεις στη Λακωνία

Μία ακόμα εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26/10 στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 800 άτομα, εκ των οποίων τα 587 ήταν ημεδαποί και 213 αλλοδαποί, καθώς και σε 579 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 111 άτομα, από τα οποία 55 ήταν ημεδαποί και 56 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 72 άτομα.

Ειδικότερα στη Λακωνία συνελήφθησαν 14 άτομα και συγκεκριμένα: Δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έντεκα αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν συνολικά 252 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα