Ενημέρωση για τον Σχεδιασμό Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης στη Μάνη

Σε ημερίδα στο Γύθειο

Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2018 15:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενημέρωση για τον Σχεδιασμό Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης στη Μάνη

Ενημερωτική εκδήλωση - ημερίδα διαβούλευσης με θέμα «Σχεδιασμός Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης στην περιοχή της Μάνης» διοργανώνει ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1/11 και ώρα 12:00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί το εργαλείο των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων, καθώς και τα βασικά σημεία του «Οδηγού Εκπόνησης και Εφαρμογής της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης» που αφορούν την περιοχή της Μάνης. Στη συνέχεια θα καταγραφούν οι προτάσεις των τοπικών φορέων και των πολιτών για τα κύρια προβλήματα και τις ευκαιρίες της περιοχής.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος