Ενημέρωση και εκπαίδευση Λακώνων ελαιοπαραγωγών για το πρόγραμμα «ARISTOIL»

Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 13:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενημέρωση και εκπαίδευση Λακώνων ελαιοπαραγωγών για το πρόγραμμα «ARISTOIL»

Συνάντηση-ενημέρωση και εκπαίδευση των ελαιοκαλλιεργητών  της Λακωνίας, στα πλαίσια του προγράμματος INTERREG MED ARISTOIL, οργανώνουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΠΕ Λακωνίας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Προκόπη Μαγιάτη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/10  και ώρα 6:00 μμ στο Διοικητήριο ΠΕ Λακωνίας (αίθουσα Γιάννη Ρίτσου και Νικηφόρου Βρεττάκου).

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και ελέγχου ποιότητας. Το  συγκριτικό του πλεονέκτημα είναι η υψηλή περιεκτικότητά του  σε υγειονοπροσταστευτικές ιδιότητες, όπως οι πολυφαινόλες, προκειμένου να αναδειχτεί, να προωθηθεί και να αξιοποιηθεί στη διεθνή αγορά.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος