Σεμινάριο «Logistics – Εφοδιαστική Αλυσίδα» προγραμματίζει το Επιμελητήριο Λακωνίας

Τετάρτη, 03 Οκτώβριος 2018 16:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάριο «Logistics – Εφοδιαστική Αλυσίδα» προγραμματίζει το Επιμελητήριο Λακωνίας

Σεμινάριο με θέμα «Logistics – Εφοδιαστική Αλυσίδα» πρόκειται να υλοποιήσει το Επιμελητήριο Λακωνίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε: Στελέχη logistics, στελεχιακό προσωπικό μεταφορικών γραφείων, προσωπικό της αποθήκης και της διανομής, στους υπεύθυνους χωροταξίας αποθήκης και γενικότερα σε όσους εμπλέκονται με τους αποθηκευτικούς χώρους και τα κέντρα αποθήκευσης των επιχειρήσεων.

Το κόστος της συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων, με ανώτερο το ποσό των 50 ευρώ. Η διάρκειά του είναι 10 ώρες και θα διεξαχθεί σε δύο ημέρες.

Ο τόπος διεξαγωγής θα επιλεγεί αναλόγως με το πλήθος των αιτήσεων που θα συγκεντρωθούν ανά περιοχή (ή στο Γύθειο [στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Ξανθάκη 3] ή στη Σπάρτη [στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, Λυκούργου 61) ή στους Μολάους [στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, Θ. Λύρα 1]).

Στους συμμετέχοντες θα αποδοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο έως και τις 5 Νοεμβρίου 2018: α) μέσω φαξ στο 2733022008, β) στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; ή γ) ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Επιμελητήριο Λακωνίας, Ξανθάκη 3 - Γύθειο. Μετά τη συλλογή των αιτήσεων οι αιτούντες θα ενημερωθούν για τις ημερομηνίες, τον τόπο διεξαγωγής, το ωρολόγιο πρόγραμμα και τις λοιπές λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Για τυχόν απορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 27330 22279 (εσωτ. 26-  κ. Χαλουλάκος και εσωτ. 25-κ Γκαραβέλη).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών