Σεμινάριο για επιχειρήσεις οργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας

«Marketing, διακόσμηση βιτρίνας και ψυχολογία πελάτη»

Δευτέρα, 01 Οκτώβριος 2018 16:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάριο για επιχειρήσεις οργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας

Το Επιμελητήριο Λακωνίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας, διοργανώνει σεμινάριο, με θέμα «Marketing, διακόσμηση βιτρίνας και ψυχολογία πελάτη».

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε όλους όσους έρχονται σε επαφή με πελάτες.

Το κόστος της συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων με ανώτερο το ποσό των 50 ευρώ. Η διάρκειά του είναι 10 ώρες και θα διεξαχθεί σε δύο ημέρες.

Ο τόπος διεξαγωγής θα επιλεγεί αναλόγως με το πλήθος των αιτήσεων που θα συγκεντρωθούν ανά περιοχή (ή στο Γύθειο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Ξανθάκη 3, ή στην Σπάρτη, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Λυκούργου 61), ή στους Μολάους στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, Θ. Λύρα 1)

Στους συμμετέχοντες θα αποδοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο έως και την 22η Οκτωβρίου 2018 στο φαξ 2733022008, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; ή ταχυδρομικώς στη Διεύθυνση Επιμελητήριο Λακωνίας, Ξανθάκη 3 Γύθειο. Μετά τη συλλογή των αιτήσεων οι αιτούντες θα ενημερωθούν για τις ημερομηνίες, τον τόπο διεξαγωγής, το ωρολόγιο πρόγραμμα και τις λοιπές λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Για τυχόν απορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 27330 22279 (εσωτ. 26) κ. Χαλουλάκο και κ. Γκαραβέλη (εσωτ. 25).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος