Εθελοντική αιμοδοσία στη Σκάλα οργανώνει ο Δ. Ευρώτα

Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 08:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εθελοντική αιμοδοσία στη Σκάλα οργανώνει ο Δ. Ευρώτα

Εθελοντική αιμοδοσία πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Δήμος Ευρώτα, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.

Η αιμοληψία θα διαρκέσει από τις 6:00 μμ έως τις 8:00 μμ, ενώ την όλη διαδικασία θα φέρει σε πέρας, κινητό συνεργείο του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, με ειδικευμένο προσωπικό.

Καλούνται όλοι οι υγιείς άνδρες και γυναίκες ηλικίας από 18 έως 62 χρόνων, να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ενισχύοντας την εθελοντική ομάδα αιμοδοτών «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ».

«Το αίμα δεν αγοράζεται, αντίθετα μόνο προσφέρεται, επομένως η πράξη της αιμοδοσίας συνιστά το μεγαλύτερο έργο ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης» αναφέρεται στο κάλεσμα του Δ. Ευρώτα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα