Ευαισθητοποίησε τους πολίτες για την εθελοντική αιμοδοσία η 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης

Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 15:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευαισθητοποίησε τους πολίτες για την εθελοντική αιμοδοσία η 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης

Η 17η Σεπτεμβρίου έχει οριστεί ως η Ημέρα Επισκέπτη Υγείας και φέτος είναι αφιερωμένη στην «Εθελοντική Αιμοδοσία» και στον «Εθελοντή Αιμοδότη».

Στο πλαίσιο αυτό, οι επισκέπτες Υγείας της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Σπάρτης, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους της Ομάδας Υγείας της ΤΟΜΥ, υλοποίησαν δράση ενημέρωσης των πολιτών της Σπάρτης για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Όπως αναφέρει η ΤΟΜΥ Σπάρτης «η εθελοντική αιμοδοσία δεν γνωρίζει εθνικότητα είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο απ' την εθελοντική αιμοδοσία, αφού στην πραγματικότητα είναι ένα δώρο ζωής γι' αυτόν που το δέχεται.

Η εθελοντική αιμοδοσία σώζει ζωές».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα