Αναζητάτε ευκαιρία χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ;

Στην CITE σας υποστηρίζουμε προς την επιτυχία

Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2018 12:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναζητάτε ευκαιρία χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ;

Το ΕΣΠΑ 2014-2020 δίνει σε μεγάλο αριθμό ελληνικών επιχειρήσεων την ευκαιρία να αναπτυχθούν μέσω της χρηματοδότησης των ιδεών ή αναγκών τους. Ειδικότερα μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, είτε νέες είτε υφιστάμενες, έχουν την ευκαιρία να χρηματοδοτήσουν την ψηφιακή τους υπόσταση σε σημαντικό ποσοστό το οποίο μπορεί να φτάνει έως και το 50% της επένδυσης. Εντασσόμενες σε ένα από τα προγράμματά που είναι σήμερα ενεργά (Σεπτέμβριος 2018) μπορούν να χρηματοδοτήσουν την ψηφιακή τους αναβάθμιση σε μια σειρά από κατευθύνσεις, οι οποίες μπορούν να αφορούν στη διαδικτυακή τους παρουσία (eshop/website), στη δομημένη διαδικτυακή επικοινωνία με τους πελάτες τους (πχ CRM) έως ακόμα και στην εσωτερική οργάνωση και λειτουργία τους (πχ ERP).

Η CITE Α.Ε. παρέχει εστιασμένη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για όλα τα είδη των επιχειρήσεων (πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων) καθώς και λύσεις οι οποίες εξασφαλίζουν το βέλτιστο αποτέλεσμα της επένδυσης κάθε επιχείρησης. Με μεγάλη εμπειρία στελεχών σε προγράμματα ΕΣΠΑ, αναλαμβάνει για τους πελάτες της την υποστήριξη όλων των διαδικασιών σύνταξης και υποβολής του φακέλου επιδότησης στην αρμόδια υπηρεσία και τους υποστηρίζει σε όλη τη διάρκεια υλοποίησης μέχρι και το τελικό στάδιο εκταμίευσης του συνόλου της επιδότησης.

Επιπλέον, η CITE εκτός από τις λύσεις διαδικτυακής παρουσίας (web site) και διάθεσης προϊόντων (eshop) παρέχει λύσεις ψηφιακής επικοινωνίας με πελάτες της επιχείρησης (crm) καθώς και εξειδικευμένες προτάσεις για επιχειρήσεις συγκεκριμένων κλάδων, όπως συνεργεία αυτοκινήτων, λογιστήρια, καταστήματα επισκευών κ.α.

Επικοινωνήστε σήμερα με τη CITE ώστε να ενημερωθείτε άμεσα και έγκυρα για τις διαδικασίες υποβολής του δικού σας φακέλου. Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.cite.gr/espa2014-2020-psan

CITE - Communication and Information Technologies Experts S.A
Tel: (+30) 2731 021690
Fax:(+30) 2731 021690
www.cite.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος