Κάλεσμα του Επιμελητηρίου Λακωνίας για την έκθεση «Πελοπόννησος 2018»

Από 3 έως 7/10 στην Κόρινθο

Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018 15:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κάλεσμα του Επιμελητηρίου Λακωνίας για την έκθεση «Πελοπόννησος 2018»

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει και προσκαλεί τα μέλη – του, επιχειρήσεις του νομού να συμμετάσχουν στις εκθεσιακές δραστηριότητες με τίτλο «Πελοπόννησος 2018» που διοργανώνονται από το Επιμελητήριο Κορινθίας. Στόχος είναι η προώθηση του  αγροδιατροφικού τομέα, αλλά και του τουρισμού και του κλάδου των υπηρεσιών που απαρτίζουν την επιχειρηματικότητα του συνόλου της Πελοποννήσου. Παράλληλα με τις εκθεσιακές δραστηριότητες δίνεται η ευκαιρία στα μέλη των επιμελητηρίων να συμμετέχουν σε συναντήσεις μορφής Β2Β με επιχειρήσεις του εξωτερικού, προκειμένου να συνάψουν συμφωνίες συνεργασίας.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο διάστημα από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 7 Οκτωβρίου 2018, στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου (Φλοίσβος) στην Κόρινθο.

 Σημειώνεται ότι στις εκθεσιακές δραστηριότητες «Πελοπόννησος 2018» δεν επιτρέπονται οι λιανικές πωλήσεις.

Το κόστος ενοικίασης περιπτέρου ανέρχεται στο ποσό των 30,00 ευρώ/τμ πλέον ΦΠΑ για εσωτερικό εκθεσιακό χώρο. Το κόστος αυτό θα καλυφθεί κατά το ήμισυ από το Επιμελητήριο Λακωνίας για τα μέλη του.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Τετάρτη 19/9/2018 και ώρα 14:00 μέσω fax: 2733022008 ή e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Προϋπόθεση για τη επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2018.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 27330 22279 & 27330 29006 (κ. Χαλουλάκος [εσωτ. 26] και κ. Γκαραβέλη [εσωτ. 5]).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti