Πυρκαγιά σε περιοχή κοντά στο Γύθειο

Το πρωί της Δευτέρας

Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 18:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πυρκαγιά σε περιοχή κοντά στο Γύθειο

Μικρής έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:30΄ το πρωί της Δευτέρας 10/9 σε αγροτοδασική περιοχή στη Βουτρούβη Γυθείου.

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, καθώς και πυροσβεστικά αεροσκάφη. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο περίπου στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η Βουτρούβη βρίσκεται περίπου δύο χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Γυθείου, ανάμεσα στη λακωνική κωμόπολη, το Μαυροβούνι, τον Αγ. Βασίλειο και τη Μαραθέα.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η τρίτη πυρκαγιά που εκδηλώνεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Αν. Μάνης, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχαν προηγηθεί οι φωτιές σε Κελεφά και Σιδηρόκαστρο. Μάλιστα, στην τελευταία περίπτωση, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες.

Φωτο αρχείου

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti