59.000 ευρώ για το διατροφικό επίδομα στη Λακωνία

Από το Υπουργείο Εσωτερικών

Παρασκευή, 27 Ιούλιος 2018 08:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
59.000 ευρώ για το διατροφικό επίδομα στη Λακωνία

Πίστωση συνολικού ύψους 348.244 ευρώ ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να καταβληθεί διατροφικό επίδομα στους δικαιούχους κατά νομό.

Στη Λακωνία αναλογεί συνολικό ποσό ύψους 59.006 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους νομούς τα ποσά που διατίθενται διαμορφώνονται  ως εξής: 61.540 ευρώ στην Αργολίδα, 41.630 ευρώ στην Αρκαδία, 87.966 ευρώ στην Κορινθία και 98.102 ευρώ στη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι παραπάνω πιστώσεις αφορούν «αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους κατά νόμο δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστών καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς, για το μήνα Ιούλιο».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών