Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τα Σχέδια Βελτίωσης στη Λακωνία

Τρίτη, 26 Ιούνιος 2018 14:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τα Σχέδια Βελτίωσης στη Λακωνία

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας  ενημερώνει  τους ενδιαφερόμενους,  ότι υπογράφηκε τροποποίηση της πρόσκλησης του Υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης) από το ΥΠΑΑΤ,  σύμφωνα με την οποία ορίζονται νέες καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων στήριξης στα σχέδια βελτίωσης ως ακολούθως:

α) Ως καταληκτική  ημερομηνία και ώρα υποβολής (οριστικοποίησης) τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου σταδίου ορίζεται η 29/8/2018 και ώρα 13.00, ενώ αιτήματα αποοριστικοποίησης γίνονται δεκτά έως τις 26/8/2018.

β) Ως  καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτημάτων για τη θεώρηση εγγράφων, τη χορήγηση  βεβαιώσεων κλπ ορίζεται η 16/7/2018

γ) Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής του φυσικού φακέλου στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας ή της έδρας του νομικού προσώπου ή του συλλογικού σχήματος ορίζεται η 14/9/2018.

Η τροποποίηση της πρόσκλησης είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο www.minagric.gr.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και στα τηλ. 2731363321 και τηλ. 2731363319.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα