Απάντηση των βιοκαλλιεργητών στην ΠΕ Λακωνίας: «Ανύπαρκτη επιστολή με ημερομηνία 01.06.2018»

Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 15:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απάντηση των βιοκαλλιεργητών στην ΠΕ Λακωνίας: «Ανύπαρκτη επιστολή με ημερομηνία 01.06.2018»

Απάντηση στην... απάντηση της ΠΕ Λακωνίας(θέμα) έδωσαν οι Λάκωνες βιοκαλλιεργητές αναφορικά με το θέμα της σύσκεψης για τον αγροτικό τομέα που έλαβε χώρα την Πέμπτη 7/6 στο Διοικητήριο Λακωνίας. Συγκεκριμένα, σε νέα επιστολή τους, υποστηρίζουν τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι ουδέποτε την 01.06.2018 λάβαμε κάποια πρόσκληση από εσάς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών ΠΕ Λακωνίας.  Τελευταία φορά που λάβαμε email από την Αντιπεριφέρεια ήταν στις 22 Μαΐου από τη Δ/νση Εμπορίου σχετικά με τις τριμελείς επιτροπές. Σας τονίζουμε ότι όντως θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένη τη παρουσία μας εφόσον ενημερωθούμε και κληθούμε και αυτό έχουμε αποδείξει από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα. Όλα τα άλλα που αναφέρετε στην επιστολή σας τα γνωρίζουμε πολύ καλύτερα από τον καθένα και καλό θα ήταν να τα συζητήσουμε κατ’ ιδίαν.

Η αλήθεια είναι αλλού, πρέπει να ακούγεται και δεν είναι μόνο εκεί που την προσανατολίζετε.

Παρακαλούμε πολύ, προς αποφυγή παρομοίων καταστάσεων στο μέλλον, κάθε ηλεκτρονική πρόσκληση προς την Ένωση, να επιβεβαιώνετε και με τηλεφωνική επικοινωνία».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα