Υποψήφιοι αγοραστές οίνου επισκέπτονται τη Μονεμβασιά

Κάλεσμα σε Λάκωνες οινοπαραγωγούς να προβάλλουν τα προϊόντα τους

Τρίτη, 27 Φεβρουάριος 2018 16:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποψήφιοι αγοραστές οίνου επισκέπτονται τη Μονεμβασιά

Ο Οργανισμός Enterprise Greece θα φιλοξενήσει στην Ελλάδα, από 11 έως 16 Μαρτίου 2018, ομάδα αγοραστών οίνου από Ιαπωνία, Κορέα και Ρωσία.

Το πρόγραμμα των αγοραστών περιλαμβάνει επίσκεψη στην Πελοπόννησο, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις ξεχωριστές ποικιλίες του πελοποννησιακού αμπελώνα (στο διάστημα 14 – 16 Μαρτίου).

Στα πλαίσια των ανωτέρω δράσεων, το Επιμελητήριο Λακωνίας και ο Οργανισμός Enterprise Greece διοργανώνουν επίσκεψη των φιλοξενούμενων αγοραστών στην Μονεμβάσια στις 14 Μαρτίου 2018. Στο πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ενταχθεί εκδήλωση στο  ξενοδοχείο “KINSTERNA” και παρουσίαση των κρασιών της περιοχής όπου υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί από τους οινοπαραγωγούς της Λακωνίας μια μικρή παρουσίαση επιλεγμένων τοπικών προϊόντων. Προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας και συσκευασίας των απαραίτητων αγορών της  Ιαπωνίας, Κορέας και Ρωσίας. Επίσης, θα λάβει χώρα γευστική δοκιμή κατά την διάρκεια των γευμάτων των φιλοξενούμενων επενδυτών.

Όσοι εκ των ενδιαφερομένων παραγωγών οίνου επιθυμούν να συμμετέχουν  στην εκδήλωση στη Μονεμβάσια στις 14/3, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον Οργανισμό Enterprise Greece (υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Μένος Αγγελάκης, τηλ: 2103355735, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Για τη συμμετοχή στη εκδήλωση της 14/3 θα απαιτηθεί η αποστολή καταλόγου με τα επιλεγμένα προϊόντα προς παρουσίαση και δοκιμή έως τις 2 Μαρτίου 2018.

Ο Οργανισμός Enterprise Greece αποτελεί εξέλιξη της «Επενδύστε στην Ελλάδα Α.Ε.» (Invest in Greece) - στην οποία ενσωματώνονται, μεταξύ άλλων, και οι αρμοδιότητες του «Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» (Ο.Π.Ε. Α.Ε.) - σε έναν νέο και καινοτόμο φορέα εξωστρέφειας. O Οργανισμός Enterprise Greece είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως σημαντικό στρατηγικό εταίρο παγκοσμίως.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti