Αναζητά συνεργάτες για υλοποίηση δράσεων ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 08:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναζητά συνεργάτες για υλοποίηση δράσεων ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση δράσεων και στην αύξηση των υπηρεσιών που προσφέρει σε όλη τη χώρα αναζητά συνεργάτες. 

Στόχος των συνεργασιών είναι η βέλτιστη αξιοποίηση των δομών του για ερευνητικούς – εκπαιδευτικούς σκοπούς και η υλοποίηση δράσεων και υπηρεσιών που στοχεύουν στην αγροτική ανάπτυξη.

Ταυτόχρονα ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ θα καταρτίσει Βάση Δεδομένων Επιστημόνων με ειδικότητες που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Για το σκοπό αυτό απευθύνεται σε:

1) Φορείς και συλλογικότητες (π.χ. Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, ΚοινΣΕπ, ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμοί, εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα, επιχειρήσεις) με στόχο:
- Την αξιοποίηση & διατήρηση τοπικών και παραδοσιακών φυτικών ποικιλιών και ντόπιων φυλών ζώων
- Την αξιοποίηση & ανάδειξη μέσω τυποποίησης και προώθησης των προϊόντων φυτικής και ζωικής προέλευσης
 - Τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων
 - Την παραγωγή προϊόντων βιολογικής γεωργίας και άλλων εναλλακτικών προϊόντων
 - Τον σχεδιασμό και εφαρμογή αγροτικών εκπαιδευτικών και ενημερωτικών προγραμμάτων
 - Την παροχή καλλιεργητικών φροντίδων δένδρων και κτημάτων

2) Φυσικά πρόσωπα με στόχο:
- Την κατάρτιση Βάσης Δεδομένων Επιστημόνων με ειδίκευση ή/ και εμπειρία σε τομείς σχετικούς με τα αντικείμενα που δραστηριοποιείται ο  ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ,  στην οποία θα μπορεί να προστρέχει κάθε ενδιαφερόμενος.
- Η εγγραφή στη Βάση Δεδομένων, η οποία γίνεται κατόπιν σχετικού αιτήματος του ενδιαφερομένου,  δεν συνιστά πρόταση ή δέσμευση συνεργασίας εκ μέρους του Οργανισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες,  όσοι ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με τον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Δ/ντος Συμβούλου, στο τηλ.:210 839 2020 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα