Παράταση πληρωμής οφειλών για τις κατανομές βοσκοτόπων του Δ. Σπάρτης

Μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου

Πέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 08:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράταση πληρωμής οφειλών για τις κατανομές βοσκοτόπων του Δ. Σπάρτης

Δημοσιεύθηκε η Υπουργική Απόφαση με την οποία παρατείνεται η προθεσμία καταβολής των οφειλών για τις κατανομές των βοσκήσιμων γαιών για τα έτη 2016 και 2017 μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2018.  

Καλούνται οι κτηνοτρόφοι στους οποίους κατανεμήθηκαν από  τον ΟΠΕΚΕΠΕ, επιλέξιμες εκτάσεις βοσκότοπων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σπάρτης για το έτος 2016 και 2017, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει ακόμα το έντυπο κατανομής της βοσκήσιμης γαίας, να προσέλθουν (με την αστυνομική τους ταυτότητα) στα  γραφεία του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης  (Ταχ. διεύθυνση: Μαγούλα, πρώην Δημαρχείο Μυστρά), προκειμένου να λάβουν γνώση ενυπόγραφα και να παραλάβουν το έντυπο το οποίο επέχει θέση σύμβασης μίσθωσης.

Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταβάλλουν το μίσθωμα δικαιώματος χρήσης βοσκής που αναγράφεται στο έντυπο στον αναφερόμενο τραπεζικό λογαριασμό της ΠΕ. Λακωνίας  ως και  15/2/2018.

Στην περίπτωση μη καταβολής του ποσού, η αρμόδια Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Λακωνίας της ΠΕ Λακωνίας βεβαιώνει και αποστέλλει το οφειλόμενο ποσό στην οικεία ΔΟΥ  του υπόχρεου, προκειμένου αυτή να προχωρήσει στην ταμειακή βεβαίωση του χρέους σύμφωνα με τις διατάξεις  του ν.δ. 356/1974 «Περί Κώδικος Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων» όπως ισχύει.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2731361132, 2731361127,  καθώς και στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Λακωνίας.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα