Οι πληρωμές για τα βιολογικά στη Λακωνία... άργησαν μια ημέρα

Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 17:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι πληρωμές για τα βιολογικά στη Λακωνία... άργησαν μια ημέρα

Σήμερα Τετάρτη (13/12), τελικά, πρόκειται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των Λακώνων παραγωγών, οι εκκρεμούσες πληρωμές βιολογικής γεωργίας (πρόγραμμα 2012-2017), ύψους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για το έτος 2015 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Μετά από νεότερη επικοινωνία του συνεργάτη του «Λακωνικού Τύπου», Αν. Ξεπαπαδάκη,  με τη διεύθυνση του υποκαταστήματος Σπάρτης της Τράπεζας Πειραιώς, γνωστοποιήθηκε ότι τα χρηματικά ποσά θα καταβάλλονταν περίπου στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης. Απομένει, βέβαια, να επαληθευθεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας. Υπενθυμίζεται ότι οι εν λόγω πιστώσεις διενεργούνται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ με καθυστέρηση δύο ετών.  

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αν. Ξεπαπαδάκη, τη Δευτέρα (18/12) αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές για το υπόλοιπο της Ενιαίας Ενίσχυσης και το 100% των πιστώσεων για το Πρασίνισμα.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα