Παραλαβή εντύπου κατανομής βοσκότοπων 2016 από το Δ. Σπάρτης

Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 17:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παραλαβή εντύπου κατανομής βοσκότοπων 2016 από το Δ. Σπάρτης

 Καλούνται οι κτηνοτρόφοι στους οποίους κατανεμήθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ επιλέξιμες εκτάσεις βοσκότοπων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σπάρτης για το έτος 2016, να προσέλθουν (με την αστυνομική τους ταυτότητα) στα γραφεία του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης (Μαγούλα, πρώην δημαρχείο Μυστρά), προκειμένου να λάβουν γνώση ενυπόγραφα και να παραλάβουν το έντυπο κατανομής της βοσκήσιμης γαίας το οποίο επέχει θέση σύμβασης μίσθωσης.

Στη συνέχεια οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταβάλλουν το μίσθωμα δικαιώματος χρήσης βοσκής που αναγράφεται στο έντυπο στον τραπεζικό λογαριασμό της Π.Ε. Λακωνίας ως 31/12/2017.

Επισημαίνεται ότι η μη τήρηση των υποχρεώσεων εκ μέρους των κτηνοτρόφων και η μη καταβολή του μισθώματος συνεπάγεται ανάκληση κατανομής της βοσκήσιμης γαίας για το 2018 με απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου Χωροταξικής Ορθότητας της κατανομής δικαιωμάτων χρήσης βοσκής.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους παρακαλούνται οι κτηνοτρόφοι όπως προσέλθουν στα γραφεία της υπηρεσίας σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
- Πέμπτη 14/12: κτηνοτρόφοι με έδρα εκμετάλλευσης τη ΔΕ Θεραπνών και ΔΕ Σπάρτης
- Παρασκευή 15/12: κτηνοτρόφοι με έδρα εκμετάλλευσης τη  ΔΕ Μυστρά και ΔΕ Πελλάνας
- Δευτέρα 19/12: κτηνοτρόφοι με έδρα εκμετάλλευσης τη ΔΕ Οινούντος και Δ.Ε. Καρυών
- Τρίτη 20/12: κτηνοτρόφοι με έδρα εκμετάλλευσης τη ΔΕ Φάριδος

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2731361132, 2731361127, 2731361111.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα